Как да споделите достъпа до камерата с други хора
Научете как да споделите достъпа до камерата с други потребители
Как да споделите достъпа
Влезте в основния акаунт и на началния екран натиснете Споделяне, за да отворите страницата с QR кода за споделяне. Натиснете бутона за споделяне в горния десен ъгъл, за да изпратите QR кода. Другите потребители могат също да сканират QR кода директно от страницата за споделяне със своя телефон. Устройството се добавя чрез сканиране на този QR код.
Настройки на разрешенията
- Разрешението е включено: Потребителите, които са сканирали споделения QR код, могат да гледат камерата и да променят настройките ѝ
- Разрешението е изключено: Потребителите могат само да гледат камерата
Списък със споделени потребители
Натиснете върху потребител, за да промените разрешенията му или да го изтриете.
Всяко устройство може да бъде споделено с няколко потребители, но само 4 потребители могат да гледат едновременно.