Jak udostępnić informacje o monitorowaniu innym osobom
Dowiedz się, jak udostępnić dostęp do monitorowania urządzenia innym użytkownikom
Jak udostępnić
Zaloguj się na konto główne, na stronie głównej kliknij Udostępnij, aby przejść do strony udostępniania kodu QR. Kliknij pole udostępniania w prawym górnym rogu, aby udostępnić kod QR. Lub inni mogą użyć swojego telefonu, aby zeskanować kod QR bezpośrednio na stronie udostępniania. Zeskanuj ten kod QR, aby dodać urządzenie.
Ustawienie uprawnień
- Uprawnienie włączone: Użytkownicy, którzy zeskanowali udostępniony kod QR, mogą wyświetlać i ustawiać kamerę
- Uprawnienie wyłączone: Użytkownicy mogą tylko wyświetlać
Lista udostępnionych użytkowników
Kliknij, aby zmodyfikować uprawnienia i usunąć udostępnionych użytkowników.
Każde urządzenie może być udostępnione wielu użytkownikom, ale urządzenie obsługuje tylko 4 użytkowników oglądających jednocześnie.