כיצד לשתף עם אחרים את הגישה למצלמה
כיצד לשתף עם משתמשים אחרים את הגישה לצפייה במצלמה
כיצד לשתף
התחברו לחשבון הראשי ובדף הבית הקישו על שיתוף כדי לפתוח את דף השיתוף באמצעות קוד QR. הקישו על סמל השיתוף בפינה השמאלית העליונה כדי לשתף את קוד ה-QR. לחלופין, המשתמשים האחרים יכולים לסרוק ישירות בטלפון שלהם את קוד ה-QR שבדף השיתוף. סריקת הקוד תוסיף את המכשיר.
הגדרת הרשאות
- ההרשאה מופעלת: משתמשים שסרקו את קוד ה-QR המשותף יכולים לצפות במצלמה ולשנות את הגדרותיה
- ההרשאה מושבתת: המשתמשים יכולים לצפות בלבד
רשימת המשתמשים המשותפים
הקישו כדי לשנות הרשאות או להסיר משתמשים משותפים.
אפשר לשתף כל מכשיר עם כמה משתמשים, אך רק 4 משתמשים יכולים לצפות בו-זמנית.