نحوه اشتراکگذاری تصویر دوربین با دیگران
با نحوه اشتراکگذاری دسترسی دوربین با کاربران دیگر آشنا شوید
نحوه اشتراکگذاری
با حساب اصلی وارد شوید و در صفحه اصلی روی اشتراکگذاری بزنید تا صفحه اشتراکگذاری کد QR باز شود. برای فرستادن کد QR، روی کادر اشتراکگذاری در گوشه بالا سمت راست بزنید. همچنین شخص دیگر میتواند با گوشی خود، کد QR موجود در صفحه اشتراکگذاری را مستقیماً اسکن کند. با اسکن این کد QR، دستگاه اضافه میشود.
تنظیم مجوز
- مجوز فعال: کاربرانی که کد QR اشتراکگذاری را اسکن کردهاند، میتوانند تصویر دوربین را ببینند و تنظیمات آن را تغییر دهند
- مجوز غیرفعال: کاربران فقط میتوانند تصویر دوربین را ببینند
فهرست کاربران مشترک
برای تغییر مجوز یا حذف کاربران مشترک، روی گزینه مربوط بزنید.
هر دستگاه را میتوان با چند کاربر به اشتراک گذاشت، اما فقط 4 کاربر میتوانند همزمان تصویر آن را ببینند.