A kamerakép megosztása másokkal
Az eszköz kameraképéhez való hozzáférés megosztása más felhasználókkal
Megosztás
Jelentkezzen be a fő fiókba, majd a kezdőlapon koppintson a Megosztás lehetőségre a QR-kódos megosztási oldal megnyitásához. A QR-kód megosztásához koppintson a jobb felső sarokban lévő megosztás ikonra. A másik felhasználó közvetlenül is beolvashatja a megosztási oldalon látható QR-kódot a telefonjával. Az eszköz e QR-kód beolvasásával adható hozzá.
Jogosultság beállítása
- Jogosultság engedélyezve: A megosztott QR-kódot beolvasó felhasználók megtekinthetik és beállíthatják a kamerát
- Jogosultság letiltva: A felhasználók csak megtekinthetik a kameraképet
Megosztott felhasználók listája
A jogosultságok módosításához vagy egy megosztott felhasználó törléséhez koppintson a megfelelő felhasználóra.
Egy eszköz több felhasználóval is megosztható, de a kameraképet egyszerre legfeljebb 4 felhasználó tekintheti meg.