آیا پس از خرید فضای ذخیرهسازی ابری میتوانیم ویدیوهای قبلی را ببینیم؟
آشنایی با سیاست نگهداری ویدیوها در فضای ذخیرهسازی ابری
آیا پس از خرید فضای ذخیرهسازی ابری میتوانیم ویدیوهای قبلی را ببینیم؟
خیر.
پس از خرید بسته فضای ذخیرهسازی ابری، ویدیوها از زمان فعال شدن بسته در سرور ابری ذخیره میشوند. تا پیش از خرید بسته فضای ذخیرهسازی ابری، هیچ ویدیویی در فضای ابری ذخیره نمیشود.
مهم: فقط ویدیوهایی که پس از خرید فضای ذخیرهسازی ابری ضبط شوند، ذخیره خواهند شد. ویدیوهای ضبطشده پیش از خرید بهطور خودکار در فضای ابری آپلود نمیشوند.
نحوه کار
- پیش از خرید: ویدیوها فقط بهصورت محلی ذخیره میشوند (در صورت نصب کارت SD، روی آن ذخیره میشوند)
- پس از خرید: آپلود ویدیوها در فضای ذخیرهسازی ابری از زمان فعالسازی آغاز میشود
- مدت نگهداری: ویدیوها مطابق مدت تعیینشده در طرح اشتراکتان نگهداری میشوند