Πώς να μοιραστείτε την πρόσβαση στην κάμερα με άλλους
Μάθετε πώς να μοιράζεστε την πρόσβαση παρακολούθησης της συσκευής με άλλους χρήστες
Τρόπος κοινής χρήσης
Συνδεθείτε στον κύριο λογαριασμό και, στην αρχική σελίδα, πατήστε Κοινή χρήση για να ανοίξετε τη σελίδα κοινής χρήσης μέσω κωδικού QR. Πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης στην επάνω δεξιά γωνία για να στείλετε τον κωδικό QR. Εναλλακτικά, οι άλλοι χρήστες μπορούν να σαρώσουν απευθείας με το τηλέφωνό τους τον κωδικό QR που εμφανίζεται στη σελίδα κοινής χρήσης. Με τη σάρωση αυτού του κωδικού QR προστίθεται η συσκευή.
Ρύθμιση δικαιωμάτων
- Δικαίωμα ενεργοποιημένο: Οι χρήστες που έχουν σαρώσει τον κοινόχρηστο κωδικό QR μπορούν να βλέπουν και να ρυθμίζουν την κάμερα
- Δικαίωμα απενεργοποιημένο: Οι χρήστες μπορούν μόνο να βλέπουν την κάμερα
Λίστα χρηστών με κοινή πρόσβαση
Πατήστε έναν χρήστη για να αλλάξετε τα δικαιώματά του ή να καταργήσετε την κοινή πρόσβασή του.
Κάθε συσκευή μπορεί να κοινοποιηθεί σε πολλούς χρήστες, αλλά υποστηρίζει ταυτόχρονη προβολή μόνο από 4 χρήστες.