Czy możemy oglądać poprzednie filmy po zakupie pamięci w chmurze?
Zrozumienie polityki przechowywania filmów w chmurze
Czy możemy oglądać poprzednie filmy po zakupie pamięci w chmurze?
NIE.
Filmy w chmurze zostaną zapisane na serwerze chmurowym zgodnie z czasem obowiązywania pakietu pamięci w chmurze po jego zakupie. Filmy w chmurze nie zostaną zapisane, jeśli pakiet pamięci w chmurze nie zostanie zakupiony.
Ważne: Tylko filmy nagrane po zakupie pamięci w chmurze zostaną zapisane. Poprzednie nagrania wykonane przed zakupem nie są automatycznie przesyłane do chmury.
Jak to działa
- Przed zakupem: Filmy są przechowywane tylko lokalnie (na karcie SD, jeśli jest zainstalowana)
- Po zakupie: Filmy zaczynają być przesyłane do pamięci w chmurze od czasu aktywacji
- Przechowywanie: Filmy są przechowywane zgodnie z czasem trwania Twojego planu subskrypcji