Megnézhetők-e a korábbi videók a felhőtárhely megvásárlása után?
A felhőtárhely videómegőrzési szabályainak bemutatása
Megnézhetők-e a korábbi videók a felhőtárhely megvásárlása után?
NEM.
A vásárlás után a felhőben tárolt videók a felhőtárhely-csomag érvényességi idejének megfelelően kerülnek a felhőszerverre. Felhőtárhely-csomag nélkül a videók nem kerülnek mentésre a felhőben.
Fontos: Csak a felhőtárhely megvásárlása után rögzített videók kerülnek mentésre. A vásárlás előtt készült korábbi felvételek nem töltődnek fel automatikusan a felhőbe.
Hogyan működik?
- Vásárlás előtt: A videók csak helyben tárolódnak (a behelyezett SD-kártyán)
- Vásárlás után: A videók feltöltése az aktiválás időpontjától kezdődik
- Megőrzés: A videókat az előfizetési csomagban meghatározott ideig őrizzük meg