Kas pärast pilvesalvestuse ostmist saab vaadata varasemaid videoid?
Pilvevideote säilitamise põhimõtted
Kas pärast pilvesalvestuse ostmist saab vaadata varasemaid videoid?
EI.
Videod salvestatakse pilveserverisse alates pilvesalvestuspaketi aktiveerimisest. Kui pilvesalvestuspaketti ei ole ostetud, ei salvestata videoid pilve.
Oluline: pilve salvestatakse ainult videod, mis on jäädvustatud pärast pilvesalvestuse ostmist. Enne ostu tehtud salvestisi ei laadita automaatselt pilve.
Kuidas see töötab?
- Enne ostmist: videod salvestatakse ainult kohapeal (SD-kaardile, kui see on paigaldatud)
- Pärast ostmist: videoid hakatakse pilvesalvestusse laadima alates teenuse aktiveerimisest
- Säilitusaeg: videoid säilitatakse tellimuspaketis määratud aja jooksul