Μεταφορά υπηρεσίας αποθήκευσης στο cloud σε άλλη συσκευή
Πώς λειτουργεί η σύνδεση της υπηρεσίας αποθήκευσης στο cloud με μια συγκεκριμένη συσκευή
Μεταφορά υπηρεσίας αποθήκευσης στο cloud σε άλλη συσκευή
Μετά την αγορά, η υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τη συσκευή που επιλέξατε.
Σημαντικός περιορισμός: Οι συνδρομές αποθήκευσης στο cloud συνδέονται με συγκεκριμένη συσκευή και, μετά την αγορά, δεν μπορούν να μεταφερθούν από τη μία συσκευή στην άλλη.
Γιατί δεν μπορώ να κάνω μεταφορά;
Τα πακέτα αποθήκευσης στο cloud συνδέονται με τη συγκεκριμένη συσκευή που επιλέξατε κατά την αγορά. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται:
- Η σωστή αντιστοίχιση των βίντεο με τη συσκευή
- Η ασφαλής διαχείριση του χώρου αποθήκευσης
- Η σταθερή ποιότητα εγγραφής
Τι μπορώ να κάνω αν χρειαστεί να αλλάξω συσκευή;
Αν χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης στο cloud για διαφορετική συσκευή, ισχύουν τα εξής:
- Αγοράστε νέο πακέτο αποθήκευσης στο cloud για τη νέα συσκευή
- Η υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud της αρχικής συσκευής θα παραμείνει ενεργή μέχρι τη λήξη της
Συμβουλή: Αν αντικαθιστάτε μια ελαττωματική συσκευή, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών για βοήθεια σχετικά με επιστροφή χρημάτων ή μεταφορά της υπηρεσίας.